5 Temel Unsurları için C# IEnumerator neden kullanmalıyız

Wiki Article

Likewise it hayat be useful to use the iterator if you want to treat (say) the first item differently to the rest:

Bir sınfı nasıl foreach ile kullanılabilir hale getirebileceğimizi öğrendik foreachin çtuzakışması yürekin kullanılacak olan nesnenin içerisinde IEnumerator dkarşıüş tipine malik bir GetEnumerator bloğunun bulunması gerekiyor dedik ve kendi Enumerator dershaneımızı oluşturup bunu GetEnumerator metodu içinde kullandık en sonunda custom bir türü en derinine inerek foreach ile kullanılabilir hale getirdik evet bu derece şeyi neden yapmış olduk ?

Explicit casts are never compile-time proof. Instead assign/returning array as IEnumerable uses the implicit cast which is compile-time proof.

ArrayList: ArrayList derslikı, oynak boyutlu ve nesnelerin bir koleksiyonunu saklamak karınin kullanılır ve IEnumerator ile elemanlarına erişim esenlanabilir.

Bu yazıda C#’ta Polymorphism konusunu söyledim. Umarım faydalı olmuştur. Polymorphism ile ilgili daha bir tomar bilim ciğerin tıklayabilirsiniz. Yorumlarınızı ve sorularınızı bekliyorum. Sağlamlıcakla sözın.

Is the defendant liable for attempted murder when the attempt resulted in the death of an unintended second victim? more hot questions lang-cs

Queue ve Stack: Queue ve Stack üzere muta yapıları da IEnumerator kullanılarak elemanlarının sırasıyla yahut sert sırasıyla mesleklenmesi C# IEnumerator Önemi Nedir katkısızlanabilir.

Özellikle dosyalarınızı alakalı klasörlere yerleştirirseniz, kodunuzu bulmanızı kolaylaştırır – esasen, projenize bir klasör ekler ve ardından ona bir klas eklerseniz, Visual Studio kendiliğinden olarak onu alakalı bir klasöre yerleştirir. Bu nedenle, Kodlama‘da Klasorum adlı bir klasör oluşturursanız, bu klasöre eklenen sınıflar varsayılan olarak Kodlama.Klasorum adlı bir ad meydanına yerleştirilecektir.

If I were to express what I was C# IEnumerator nedir trying to do in English, I might say “I would like all the usernames from my users.”

IEnumerator or IEnumerator : if you call the GetEnumerator method defined in the previous interface, you get an iterator object as an IEnumerator reference. This enables you to call MoveNext() and get the Current object.

is time to be happy. I’ve read this post and if I could C# IEnumerator Nasıl kullanılır I desire to suggest you few interesting things

IEnumerable interface’i yardımıyla bir dershane itere edilebilir özellik kazanmaktadır. Pekâlâ bir derslikın itere edilebilirlik özellik kazanması neydi?

In practice in this use it seems that it's C# IEnumerator Temel Özellikleri actually more of a hack than intending to provide the true intent of an C# IEnumerator Temel Özellikleri enumerator, which is to step-by-step rifle through(or generate) a collection of things.

Bir dahaki sefere versiyon yaptığımda kullanılmak üzere aşamaı, e-posta adresimi ve web site adresimi bu tarayıcıya kaydet.

Report this wiki page